Canadian architects Christopher Simmonds have designed the Zen Barn located in Ottawa, Canada.

 

The linear composition of this house and site is interrupted by the volumes of lightwells, stairs and courtyard. The resulting interpenetration of views, light and space along the south side of the home result in strong indoor outdoor connections.

Heated exposed concrete floors ensure comfort in the presence of large glazed areas. Cabinetry in matte white lacquer and stained ash veneer flow through the interconnected kitchen, living and dining spaces. Reclaimed white oak boards clad the exterior volumes.

  1. anthonygetserdone reblogged this from archidope
  2. pohaicuarisma reblogged this from startedfromhawaii
  3. startedfromhawaii reblogged this from thepartynafterparty
  4. rileyquinn24 reblogged this from archidope
  5. jostineverfresh reblogged this from archidope
  6. golpinarlimelike reblogged this from archidope
  7. xxsuicidekingxx reblogged this from archidope
  8. raiinbowskiesland reblogged this from archidope
  9. stanley--the--manly reblogged this from archidope
  10. buildingswhatilike reblogged this from archidope
  11. jashiaa reblogged this from archidope
  12. guesswhocj reblogged this from archidope
  13. yourferociouskitten reblogged this from archidope
  14. whatahelljusthappened reblogged this from archidope
  15. monm137 reblogged this from archidope
  16. thepartynafterparty reblogged this from sharonnguyeen
  17. interiorarch reblogged this from archidope
  18. awarenessthroughanonymity reblogged this from arkitecta
  19. arkitecta reblogged this from archidope
  20. zombiebabymama reblogged this from archidope
  21. voguefashionsense reblogged this from convictmannequin
  22. skywalker007 reblogged this from archidope
  23. marilynmdc reblogged this from archidope
  24. jeffword reblogged this from leahjihaechoi